InloggenMijn account

Over Kattenkasten.nl

De katten Jip en Suzy waren uitgenodigd bij de fotoshoot van Kattenkasten.
Beide katten hadden het erg naar hun zin en vonden de kasten erg leuk. Suzy houdt van slapen en chillen - de kleine Jip is gek op klimmen en springen. Alles is mogelijk met de kattenkasten van Tall Teak!

Check hier het filmpje om te zien hoe leuk Jip en Suzy de kattenkasten vinden!

Bekijk alle Kattenkasten

Handgemaakte meubels uit Indonesië

Ieder meubelstuk is met haar natuurlijke houtstructuur robuust en tijdloos en is gemaakt met passie voor design en lifestyle. Alle meubels worden in eigen beheer geproduceerd in Indonesië.

Het teakhout dat wij gebruiken voor onze unieke kattenkasten is afkomstig van afgebroken huizen, schuren en stallen op Java en Sumatra.

Dit hout kopen wij op en ontdoen het van spijkers en bouten – maken het grondig schoon en verwerken het vervolgens in onze kasten. Het doorleefde hout is uniek van vorm, kleur en uitstraling en geeft u gegarandeerd een unieke kast. Zo krijgt dit afgeschreven hout een prachtig tweede leven.

Gerecycled hout

Het nieuwe teak is afkomstig van Perhutani – het Indonesische staatsbosbeheer dat streng toeziet op gereguleerde kap op hun teakplantages en het aanplanten van nieuwe bomen. Het oude -recycle – teak is daadwerkelijk oud en is afkomstig uit afgebroken huizen, scholen, bruggen en kazernes.

Nieuw bij Kattenkasten

Imac Kattenbak Funny Aqua Groen
27.49
Bekijk artikel
Zolux Filter Voor Drinkfontein
4.75
Bekijk artikel
Hengel Softy Met Veer En Bel Blauw/roze
5.25
Bekijk artikel
Hagen Catit Design Senses Play Circuit
23.95
Bekijk artikel